Dominare Romania

Dominare matrimoniale? Comunicați-vă preferințele: împărtășiți-vă nevoile și preferințele devreme. De multe ori, oamenii sunt îngrijorați că vor părea „nevoiași” sau „cu întreținere ridicată”. Nu, stabiliți așteptări. Dacă munca dvs. necesită să participați la apeluri virtuale cea mai mare parte a zilei și nu puteți trimite mesaje sau suna în timpul zilei, comunicați acest lucru și informați cealaltă parte când sunteți disponibil. Dacă preferați check-in-urile zilnice, chiar și un mic text pentru a vă saluta, informați persoana respectivă. esti punctual? Exprimați-vă aprecierea pentru că sunteți la timp la întâlniri. Întârzii constant? Anunțați întâlnirea și cereți scuze în avans. Citeste mai multe detalii pe acest site dominare Galati.

De îndată ce ordinea de a rămâne acasă, s-a schimbat jocul de întâlniri. Poate că ai oboseală Zoom-date sau poate că acum decizi cu cine să te întâlnești pe baza stării de vaccinare. Cu toate acestea, ceea ce se întâmplă în lume nu trebuie să vă dăuneze vieții amoroase. De fapt, ar putea fi chiar benefic. De exemplu, întâlnirea în timpul unei pandemii însemna să te concentrezi mai întâi pe o conexiune emoțională, deoarece conexiunea fizică și emoția unei noi relații nu sunt posibile. Ai ajuns să știi cine a fost cineva fără a cheltui timp și energie în întâlnirile reale. Ai învățat să construiești conexiuni mai lente (în plus, este mai mult preludiu, știi?) și să stai acasă a devenit o oportunitate de a cunoaște alți oameni cu mai puține distrageri. Ultimii doi ani ne-au schimbat în multe feluri, iar modul în care te întâlnești (și prioritizează ceea ce îți dorești) poate fi unul dintre ei. Reevaluează ceea ce cauți și cum vrei să te întâlnești pe baza lecțiilor pe care le-ai învățat.

Există o mulțime de motive pentru care rămânem cu oameni despre care știm că nu sunt buni pentru noi. Poate că sunt o pătură de securitate, poate că suntem singuri sau poate căutăm aprobare externă. Dar indiferent de motivul pentru care persoana greșită este în viața ta, de îndată ce realizezi că nu este cea potrivită pentru tine, acesta ar trebui să fie sfârșitul, nu începutul sfârșitului. Acum, dacă ai un prieten cu beneficii (nu ai sentimente pentru) sau îți place să-i trimiți mesaje de flirt acelui coleg de muncă fierbinte, faci tu, fată. Dar acei oameni la care te duci din singurătate, confort sau nesiguranță? Ei doar te rețin. Află ce meriți, fii sincer cu tine însuți și nu te mulțumi. Sfat bonus: Nu mai urmăriți pe rețelele sociale. Doar fă-o!

Mulți singuri își sabotează, fără să știe, șansele de a întâlni pe cineva grozav pentru că sunt agățați mental de cineva. Ar putea fi un fost pe care nu-l pot renunța sau cineva pe care îl cunosc doar de la distanță, dar sunt convinși că este fericitul lor pentru totdeauna. Iubirea reală și durabilă nu se întâmplă în capul tău. Și poate fi mult prea ușor să fii luat de o fantezie. Dar aceste fantezii te pot reține – de exemplu, dacă încă ești obsedat de ideea de a te întoarce împreună cu ultimul tău partener, s-ar putea să ratezi total persoana uimitoare care stă chiar în fața ta la o petrecere, o întâlnire de lucru. , nunta sau alt eveniment.

Deci, care este modelul tău? Amâni să comiți până când cealaltă persoană se satură și pleacă? Te afli în zona prietenilor cu fiecare femeie care îți place? Continui să ajungi cu narcisiști, trișori sau fulgi? Este timpul să vă dați seama de ce luați aceste decizii. Odată ce înțelegi cauza principală a tendințelor tale, poți începe să faci modificări care să promoveze relații mai sănătoase. De exemplu, dacă ajungi întotdeauna în zona prietenilor pentru că nu ai încrederea necesară pentru a face o mișcare, atunci vei dori să te concentrezi pe construirea stimei de sine. Apropo, un antrenor de întâlniri te poate ajuta cu asta. Am instruit mulți bărbați să fie mai aserți și mai siguri de sine în viața lor matrimoniale, astfel încât să poată găsi dragoste, nu doar prietenie, cu femeia visată.